STANDARDMATTOR

Våra mattor smälter snö vid kontakt för att hålla områden snö och isfritt. Mattorna finns i flera varianter som enkelt kan seriekopplas som ett komplett system.

INDUSTRIMATTOR

Våra industrimattor är tillverkade och utvecklade för att snö och is inte ska vara en fara eller ett hinder. Serien av professionella mattor är konstruerade för tung gångtrafik.

Mattorna passar utmärkt framför entréer, butiker, uppfarter eller parkeringsplatser.

VILLAMATTOR

Mattorna monteras i förhållande till vilken typ av tak som skall säkras. I flerbostadshus passar kanske en kombination av mattor strax efter ett snörasskydd och sedan mattor i fotrännan. På detta sätt så säkerställer man att is och snö kontinuerligt elimineras. Mat- torna avger värme i båda riktningarna och kan levereras med termostat.

 

TAKMATTOR

Mattorna monteras i förhållande till vilken typ av tak som skall säkras. I flerbostadshus passar kanske en kombination av mattor strax efter ett snörasskydd och sedan mattor i fotrännan. På detta sätt så säkerställer man att is och snö kontinuerligt elimineras. Mattorna avger värme i båda riktningarna och kan levereras med termostat. Mattorna är endast 2,5 mm tjocka och är därmed mycket flexibla.

Kommer i längderna: 0,5, 1m, 3m eller 6m

KONTAKTA OSS